Pylones Hellas και Security HQ: Αναβαθμισμένες λύσεις κυβερνοασφάλειας στο IT Directors Forum 2024

0
99

Η Pylones Hellas, πάροχος ψηφιακών τεχνολογιών και ασφάλειας διαδικτύου, συμμετείχε για μία ακόμη χρονιά στο ετήσιο IT Directors Forum 2024, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024. Στο φετινό συνέδριο η συμμετοχή της Pylones έγινε από κοινού με την Security HQ, της εταιρείας με την παγκόσμια εμβέλεια και αναγνώριση για την παροχή υψηλού επιπέδου SOC (Security Operations Center) Services και τις κορυφαίες υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας.

Η Pylones Hellas, πάροχος ψηφιακών τεχνολογιών και ασφάλειας διαδικτύου, συμμετείχε για μία ακόμη χρονιά στο ετήσιο IT Directors Forum 2024, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024. Στο φετινό συνέδριο η συμμετοχή της Pylones έγινε από κοινού με την Security HQ, της εταιρείας με την παγκόσμια εμβέλεια και αναγνώριση για την παροχή υψηλού επιπέδου SOC (Security Operations Center) Services και τις κορυφαίες υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας.

Οι δυο εταιρείες συμμετείχαν με booth στο «19ο It Directors Forum 2024» όπου συζητήθηκαν με εκλεκτούς πελάτες οι ανάγκες των επιχειρήσεών τους και παρουσιάστηκαν οι premium υπηρεσίες που μπορούν να προσφερθούν ώστε να ενισχυθούν τόσο η ψηφιακή ασφάλεια και η επιχειρησιακή συνέχεια όσο και η διευκόλυνση των επιχειρησιακών διαδικασιών. Οι υπηρεσίες αυτές προσφέρουν στις επιχειρήσεις τα απαραίτητα εργαλεία για να παραμείνουν ασφαλείς και αποδοτικές σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο ψηφιακό περιβάλλον.

Οι παρευρισκόμενοι στο συνέδριο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον George Kitson, Partner Manager της Security HQ, όπου συμμετείχε στο panel με θέμα: “Challenges in creating a digital-first enterprise – Real Solutions for Real Problems”, αναλύοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στην ψηφιακή τους μετάβαση, όπως η ανάγκη για ισχυρή κυβερνοασφάλεια και η διαχείριση δεδομένων. Ταυτόχρονα, παρουσίασε πρακτικές λύσεις για τη διασφάλιση της επιχειρηματικής επιτυχίας, αναδεικνύοντας τη σημασία της συνεργασίας IT και διοίκησης.

Η συμμετοχή της Pylones Hellas με τον στρατηγικό της συνεργάτη Security HQ στο IT Directors Forum, τονίζει τη δέσμευση της εταιρείας στην καινοτομία και την υποστήριξη των πελατών της, μέσω στρατηγικών συνεργασιών που ενισχύουν την ασφάλεια και την αποδοτικότητα των επιχειρήσεων.