Το τελευταίο «αντίο» στον Δημήτρη Καλογερόπουλο (ΦΩΤΟ)

0
442

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου τελείται η εξόδιος ακολουθία του Δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία.

Πλήθος κόσμου συνέρρευσαν από τις 10 το πρωί στον Ιερό Ναό για να ασπαστούν τη σορό του και να συλλυπηθούν την οικογένεια και τους συνεργάτες του. Μεταξύ αυτών ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, βουλευτές, δήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι από όλη την Ελλάδα, καθώς και φίλοι που δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο Δήμαρχος έφυγε για πάντα από ανάμεσά μας.

Το φέρετρό του είναι σκεπασμένο με την ελληνική σημαία και με το επαναστατικό λάβαρο του Ανδρέα Λόντου, που αποτελεί το επίσημο σύμβολο του Δήμου Αιγιαλείας.

Μετά την εξόδιο ακολουθία, η πομπή θα ακολουθήσει την προκαθορισμένη διαδρομή περνώντας από το Δημαρχείο Αιγιαλείας και ακολούθως θα κατευθυνθεί προς το Κοιμητήριο Ροδοδάφνης, όπου θα γραφτεί η τελευταία πράξη της ζωής ενός σπουδαίου εργάτη της Αυτοδιοίκησης. Πηγή: filodimos.gr

“Ανάμεσα στους παρισταμένους ήταν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ο Παύλος Γερουλάνος, καθώς επίσης, ο Μιχάλης Κατρίνης, ο Δημήτρης Μάντζος, ο Παύλος Χριστίδης, η πρώην Υφυπουργός Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου,ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας Θανάσης Παπαδόπουλος, o Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης κλπ.”

Πηγή: filodimos.gr