Οι νεότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του πυροσβέστη που τραυματίστηκε σοβαρά στα πύρινα μέτωπα στην Ηλεία.

Στο χειρουργείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου “Παναγία η Βοήθεια”, στο Ρίο βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ο πυροσβέστης -δασοκομάντο- της 6ης ΕΜΟΔΕ Πάτρας, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του κατά τη μάχη της κατάσβεσης ανάμεσα σε Μπουμπούνα και Χάβαρι στην Ηλεία.
Στο σημείο έσπευσαν συνάδελφοί του καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Τον τραυματισμένο πυροσβέστη παρέλαβε ελικόπτερο και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για τις πρώτες βοήθειες.
Καλύτερη η εικόνα των πυρκαγιών στην Ηλεία, κάηκαν σπίτια – Στο σημείο ο Υπαρχηγός Νίκος Ρουμελιωτης
Η κατάσταση του περίπου 35 ετών πυροσβέστη, κρίνεται κρίσιμη όσον αφορά το πόδι του, με την αιμορραγία ωστόσο να έχει σταματήσει και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του pelop.gr, να μην υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του.

Πηγή: pelop.gr

Άμεσα, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από το σημείο της πυρκαγιάς στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου και από εκεί τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον διακομίσει στο νοσοκομείο του Πύργου.