ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Ποδοσφαιρική βραδιά μεταξύ Κριστιάνο Ρονάλντο και Κιλιάν Εμπαπέ από το Pamestoixima.gr – Σήμερα στην Κλειτορία

0
151

Οι ποδοσφαιρικές βραδιές συνεχίζονται στην Κλειτορία και στην φάση των «16» του Ευρωπαϊκού. Οι φίλαθλοι ανανεώνουν το ραντεβού τους για απόψε στις 21:00, στην πλατεία της Κλειτορίας προκειμένου να ζήσουν την αναμέτρηση Πορτογαλία – Γαλλία με έναν ξεχωριστό τρόπο. 

Με το Πάμε Στοίχημα σε ρόλο οικοδεσπότη, οι ποδοσφαιρόφιλοι θα απολαύσουν το παιχνίδι μέσα από μια μοναδική εμπειρία γεμάτη εκπλήξεις, συνδυάζοντας την αγωνιστική δράση με τη διασκέδαση.

Η προβολή του αγώνα σε γιγαντοοθόνη, τα άνετα καθίσματα, στον απόλυτο ποδοσφαιρικό προορισμό. Θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σε γιγαντοοθόνη την τιτανομαχία μεταξύ Κριστιάνο Ρονάλντο και Κιλιάν Εμπαπέ για μια θέση στα ημιτελικά του EURO.

Μοναδική ποδοσφαιρική βραδιά από το Pamestoixima.gr στην Κλειτορία την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Γιγαντοοθόνη, pregame show και πολλές εκπλήξεις στην πλατεία του χωριού

Η φάση των «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και καθώς πλησιάζουμε στην ανάδειξη των φιναλίστ η διοργάνωση αποκτά ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον,.

Το Pamestoixima.gr έρχεται στην Αχαΐα και μας προσκαλεί την Παρασκευή, 5 Ιουλίου, στις 21:00 σε μια διασκεδαστική ποδοσφαιρική βραδιά στην Κλειτορία. Η πλατεία του χωριού θα μετατραπεί σε ποδοσφαιρική κερκίδα και όσοι βρεθούμε εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σε γιγαντοοθόνη την τιτανομαχία μεταξύ Κριστιάνο Ρονάλντο και Κιλιάν Εμπαπέ για μια θέση στα ημιτελικά του EURO.

Ραντεβού στις 21:00

Παράλληλα, το Pamestoixima.gr επιφυλάσσει και πολλές ακόμα εκπλήξεις αφού όλοι όσοι βρεθούμε στην εκδήλωση θα έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε αναμνηστικές φωτογραφίες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με…άρωμα EURO καθώς και να αναμετρηθούμε με την παρέα μας σε διασκεδαστικά ποδοσφαιρικά παιχνίδια.

Πριν τη σέντρα του αγώνα, θα υπάρξει ζωντανά και pre-game show, για την κατάλληλη «προθέρμανση» για το μεγάλο ματς.

Αυτό το Ευρωπαϊκό θα το ζήσουμε όλοι μαζί. Το ραντεβού δίνεται την Παρασκευή στις 21:00.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα