ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024
Η Αδελφότητα καλεί όλους τους πατριώτες και φίλους να τιμήσουν με την παρουσία τους τις παρακάτω εκδηλώσεις:
Σάββατο 10 Αυγούστου – ώρα 8.30΄ π.μ.:
Θεία λειτουργία και αρτοκλασία υπέρ υγείας των απανταχού της γης Φιλιωτών στην Ιερά Μονή Αγίου Αθανασίου, για την υποστήριξη του Μοναστηριού.
Κυριακή 11 Αυγούστου – ώρα 11.30΄ π.μ.:
Εξόρμηση στο Λάδωνα για μικρούς και μεγάλους. Ελάτε να γνωρίσουμε το ποτάμι και τα γεφύρια μας. Θα πλύνουμε, θα ψαρέψουμε, θα παίξουμε και θα χορέψουμε.
Τρίτη 13 Αυγούστου – ώρα 8.00΄ μ.μ.:
Παιδικά παιχνίδια και κινηματογράφος για τους μικρούς μας φίλους στην κάτω πλατεία του χωριού.
Τετάρτη 14 Αυγούστου – απόγευμα:
Συμμετοχή στον πανηγυρικό εσπερινό στην εκκλησία του χωριού μας και στη λιτάνευση της ιερής εικόνας της Κοίμησης της Θεοτόκου.
Πέμπτη 15 Αυγούστου – πρωί:Συμμετοχή στη Θεία Λειτουργία για την εορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου, στην εκκλησία του χωριού μας.
Πέμπτη 15 Αυγούστου ώρα 9 μ.μ.: Το πανηγύρι του Δεκαπενταύγουστου που διοργανώνει κάθε χρόνο η Αδελφότητα στην πλατεία του χωριού μας.
Παρασκευή 16 Αυγούστου ώρα 18.30΄μ.μ.Παρουσίαση στην αίθουσα του Πνευματικού μας Κέντρου στο Δημοτικό Σχολείο του βιβλίου της Ανδρονίκης Παξιμαδάκη-Κόλντηρη «Ο ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ».
Σάββατο 17 Αυγούστου – ώρα 9.30΄ μ.μ.:
Λαϊκή βραδιά στην πλατεία του χωριού μας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τη Δευτέρα 12 Αυγούστου και ώρα 21.00΄ μ.μ. στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Καλαβρύτων θα παρουσιαστεί στην πλατεία του χωριού το θέατρο Μαριονέτας Γκότση «Οι μύθοι του Αισώπου»
ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:
Από 5 Αυγούστου θα αρχίσουν μαθήματα παραδοσιακών χορών για τα παιδιά με σκοπό να χορέψουν στην πλατεία του χωριού στο πανηγύρι του Δεκαπενταύγουστου και τη βραδιά της 17ηςΑυγούστου.
Από 7 έως 13 Αυγούστου και από 19 έως 25 Αυγούστου στην αίθουσα του πολιτιστικού μας κέντρου στο Δημοτικό Σχολείο θα πραγματοποιούνται απογευματινές 60λεπτες διδακτικές αναδρομές για όλες τις ηλικίες από την κα Θάλεια Μπιτζανάκη, με θέματα από την λαογραφία και παράδοση, τα θρησκευτικά δρώμενα και την ιστορία του τόπου μας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο