Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας συνεδριάζει την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 16.00. 

Μεταξύ των θεμάτων που θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση είναι η ενημέρωση του σώματος για την εφαρμογή του Προγράμματος ενέργειας «ΑΠΟΛΛΩΝ» στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αλλά και η τροποποίηση του προϋπολογισμού έτους 2024. 

Η συνεδρίαση  θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 & Αμερικής), με ταυτόχρονη δυνατότητα τηλεδιάσκεψης (e:Presence.gov.gr), ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω υπηρεσίας livestreaming, από τον  σύνδεσμο https://diavlos.grnet.gr/epresence-conference-16992

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 

Καλείστε όπως συμμετάσχετε στην 21η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 & Αμερικής), με ταυτόχρονη δυνατότητα τηλεδιάσκεψης (e:Presence.gov.gr), στις 9 Οκτωβρίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00, σύμφωνα τις σχετικές διατάξεις των αρ. 167 και 168 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/07.06.2010), όπως ισχύουν, για τη συζήτηση των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ  Συζήτηση της υπ’ αριθ. 51/2024 Επερώτησης του Περιφερειακού Συμβούλου της Παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι Μπορούμε» κ. Τσαγρή Αντωνίου, σχετικά με τις συγχωνεύσεις των ολιγομελών τμημάτων της Γ’ τάξης ομάδας προσανατολισμού στα Γενικά Λύκεια όπως και στα ΕΠΑΛ της Π.Δ.Ε..
ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ  Συζήτηση της υπ’ αριθ. 52/2024 Επερώτησης του Επικεφαλής της παράταξης «ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ» κ. Καρπέτα Κωνσταντίνου, σχετικά με την επισκευή και αναβάθμιση της επαρχιακής οδού Εμπεσού-Περδικακίου.
ΘΕΜΑ 1ο  Ενημέρωση σχετικά με την πρόταση της Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κας Αλεξάνδρας Σδούκου για την εφαρμογή του Προγράμματος «ΑΠΟΛΛΩΝ» στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
(εισηγητής: Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας 

κ. Φαρμάκης Νεκτάριος)

ΘΕΜΑ 2ο  Έγκριση Δ’ τροποποίησης του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έτους 2024. 

(Σχ. η /2024 (ΑΔΑ: ) απόφαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Π.Δ.Ε.).

(εισηγητής: Πρόεδρος Περιφερειακής Επιτροπής της Π.Δ.Ε. 

κ. Μπονάνος Χαράλαμπος, 

Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας) 

Ειδικός Αγορητής: Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου της Π.Δ.Ε. κ. Κατσακιώρης Νικόλαος.

 

Σελίδα 1 από

Παρακαλείσθε όπως ενημερώσετε τη Γραμματεία του Περιφερειακού Συμβουλίου για τον τρόπο συμμετοχής σας στη συνεδρίαση (με φυσική παρουσία ή μέσω τηλεδιάσκεψης) μέχρι και την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2024 και ώρα 10:00. 

Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω υπηρεσίας live streaming.  

Σελίδα μετάδοσης: https://diavlos.grnet.gr/epresence-conference-16992

Ο Πρόεδρος 

Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας

Χρήστος Παΐσιος