Φεύγεις για διακοπές και ανησυχείς για την ασφάλεια του σπιτιού ή του γραφείου σου;

Η Askounis Security έχει την άμεση λύση

Οι διακοπές πρέπει να είναι πάντα χωρίς άγχος και όσο γίνεται πιο εύκολες! Ωστόσο, όσο εσείς απολαμβάνεται ένα χαλαρωτικό μπάνιο στη θάλασσα, κάποιος μπορεί να εισβάλλει στο σπίτι σας και να το διαρρήξει.

Σίγουρα η διάρρηξη της οικίας μας είναι από τα προβλήματα που κανείς μας δεν θα ήθελε να αντιμετωπίσει γυρνώντας από πολυήμερες διακοπές!

Η εταιρεία “Askounis Security” από το 1998 με έδρα την Πάτρα αλλά και κατάστημα στην Αθήνα, εγκαθιστά ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και διατηρεί τεχνική υποστήριξη σε κάθε περιοχή της Ελλάδας μέσω συνεργατών.

Με έμπειρο προσωπικό 30 ατόμων και με εξειδικευμένη τεχνογνωσία στα συστήματα συναγερμού διατηρεί σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία ιδιόκτητο κεντρικό σταθμό 24ωρης βάσης, με σκοπό την επιτήρηση των συστημάτων συναγερμού και κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης για την άμεση επέμβαση όπου χρειάζεται και την υποστήριξη στατικών φυλάξεων.

Ειδικά γι’ αυτή την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών η εταιρεία Askounis προτείνει ένα σύστημα συναγερμού για τον χώρο σας, που δεν χρειάζεται καλωδίωση και μπορεί να εγκατασταθεί ασύρματα στον επαγγελματικό χώρο ή στο σπίτι σας μέσα σε 24 ώρες!

Με το σύστημα AJAX προσφέρεται 24ωρη παρακολούθηση από τις νέες και σύγχρονες εγκαταστάσεις του κέντρου λήψεως σημάτων για τον πελάτη. Η ενημέρωση και η επέμβαση όπου χρειαστεί από τα περιπολικά της εταιρείας είναι άμεση σε 24ωρη βάση και για εξωτερικό περιμετρικό έλεγχο αλλά και για εσωτερικό έλεγχο παρουσία του πελάτη. Με κόστος μόλις 25 ευρώ το μήνα υπάρχει μάλιστα 24ωρη τεχνική υποστήριξη για το σύστημα AJAX , είτε απομακρυσμένα είτε με την παρουσία τεχνικού στο χώρο.

Η εταιρεία “Askounis Security” που διαθέτει Πιστοποίηση ISO 9001:2015 Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, προσφέρει προσιτές τιμές σε όλα τα συστήματα συναγερμών ανάλογα με τις ανάγκες κάθε πελάτη και τμηματική προσθήκη επιπλέον συστημάτων όπως εξωτερικά ραντάρ, κάμερες, παγίδες, δέσμες -ανιχνευτές κίνησης κ.α.

Πηγή: www.thebest.gr