Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους του «τριφυλλιού» για το τι ισχύει με τα δωρεάν εισιτήρια για ο ματς με την Τσέλσι στις 24/10 Η καμπάνια αφορά διαθεσιμότητα 40.000 θέσεων και θα διαρκέσει 24 ώρες, από το μεσημέρι της Τρίτης ως το μεσημέρι της Τετάρτης

Το πως μπορεί ο κόσμος που πληρεί τις προϋποθέσεις να πάρει δωρεάν εισιτήριο για το παιχνίδι με την Τσέλσι (24/10) για την 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League, ενημέρωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η καμπάνια των «πράσινων» αφορά διαθεσιμότητα 40.000 θέσεων και θα διαρκέσει 24 ώρες. Θα ξεκινήσει από τις 2 το μεσημέρι της Τρίτης και θα ολοκληρωθεί στιε 2 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αναγνωρίζοντας την αξία της στήριξής σας στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση του Conference League Παναθηναϊκός – Chelsea (24/10) με ένα δωρεάν εισιτήριο.

Οι κάτοχοι διαρκείας θα λάβουν σήμερα από μία πρόσκληση στο email του λογαριασμού που χρησιμοποιήθηκε κατά την αγορά. Η πρόσκληση αυτή θα αντιστοιχεί στη θύρα που έγινε η αγορά, ή σε θύρα αντίστοιχης θέασης.

Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, μπορούν να εξαργυρώσουν τον κωδικό του εισιτηρίου τους από το Gov Wallet με μία πρόσκληση σε θύρα της ίδιας περιοχής με το εισιτήριο που αγόρασαν.

Οι VIP κάτοχοι και οι κάτοχοι διαρκείας ή μεμονωμένων εισιτηρίων στη Θύρα 29 θα λάβουν ή θα έχουν δικαίωμα εξαργύρωσης σε άλλη premium θύρα, λόγω των υποχρεώσεων της UEFA.

Οι προσκλήσεις, τόσο των κατόχων διαρκείας όσο και των μεμονωμένων φιλάθλων, θα πρέπει να ταυτοποιηθουν μέχρι την Πέμπτη 10/10. Σε αντίθετη περίπτωση, θα ακυρωθούν και οι θέσεις θα επιστραφούν στη διαθεσιμότητα για τον αγώνα.

Η καμπάνια για τον αγώνα με την Chelsea αφορά διαθεσιμότητα 40.000 θέσεων και θα διαρκέσει μόνο 24 ώρες, από τις 2 μμ της Τρίτης 08/10 έως τις 2μμ της Τετάρτης 09/10, ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Εξασφάλισε τη θέση σου!».

Πηγή:gazzetta.gr