Ο πολιτιστικος Σύλλογός Άνω Κλειτορίας (Καρνέσι)συμμετέχει σε ποδοσφαιρική διοργάνωση που λαμβάνουν χώρα πολιτιστικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα

0
255

Πρωτάθλημα Πολιτιστικών Συλλόγων Αττικής

Σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου η πρώτη συνάντηση των συλλόγων που θα συμμετέχουν φέτος στο 2ο πρωτάθλημα πολιτιστικών συλλόγων Αττικής. Η συνάντηση έγινε στο φιλόξενο χώρο του συλλόγου Κρητών στο Αιγάλεω και συμμετείχαν πρόεδροι και υπεύθυνοι των ποδοσφαιρικών ομάδων.

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν φέτος είναι 8..

– Κεραυνός Εμπεσού ( σύλλογος Εμπεσού)
– Σύλλογος Κρητών Αιγάλεω
– Μέντης Μεγανησίου (σύλλογος Μεγανησιωτών)
– Πόντιοι Μπαμπαλιού (σύλλογος Ποντίων Μπαμπαλιού αξέχαστες πατρίδες)
– Δωδεκανησιακός (σύλλογος Νέων Δωδεκανήσου)
– Αδελφότητα κεφαλλήνων και Ιθακησίων
– Αναγέννηση Καρνεσίου (σύλλογος άνω Κλειτορίας Καλαβρύτων)
– Βάκχες (σύλλογος χορευτικός Βάκχες)

Πραγματικά αυτό ήταν το πιο αισιόδοξο μήνυμα μιας και διπλασιάστηκαν οι ομάδες από πέρυσι, από την συζήτηση ξεχώρισε η ωριμότητα, η ευθύνη και ο προβληματισμός για το πώς θα διοργανωθεί το φετινό πρωτάθλημα. Τονίστηκε η ανάγκη να συσπειρωθούν όλο και περισσότεροι νέοι γύρω από τους συλλόγους και το ποδόσφαιρο.

Για την διοργάνωση αποφασίστηκε το πρόγραμμα των αγώνων της πρώτης φάσης και ο τρόπος διεξαγωγής των play-off στη δεύτερη φάση. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει αρχές Νοεμβρίου -αυτή τη περίοδο γίνονται οι διεργασίες για την κράτηση των γηπέδων-.

Στόχος και ευχή όλων των συλλόγων είναι η μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου στις κερκίδες. Όλες οι ηλικίες μικροί, μεγάλοι και μεγαλύτεροι άντρες, γυναίκες και παιδιά να συμμετέχουν στην διοργάνωση να χειροκροτήσουν τις ομάδες τους και συνολικά την σπουδαία αυτή διοργάνωση.

Στην συζήτηση συμμετείχε και ο διαιτητής Στέλιος Τσολάκης που ανέλαβε την ευθύνη για την διαιτησία σε όλη την διοργάνωση και τον ευχαριστούμε ξεχωριστά!
Τις επόμενες μέρες θα ενημερώσουμε για το πρόγραμμα των αγωνιστικών. καλή αρχή σε όλους…