Ο Άγγελος Τσιγκρής για το θάνατο της Αιγιώτισσας πολιτικού Βάσωσ Παπανδρέου

0
55

Με αφορμή το θάνατο της Αιγιώτισσας πρώην υπουργού και Επιτρόπου στην ΕΕ Βάσως Παπανδρέου, ο Άγγελος Τσιγκρής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η συμπολίτισσα πολιτικός Βάσω Παπανδρέου υπήρξε συνεπής πολιτικός, που κέρδισε την εκτίμηση του συνόλου του πολιτικού κόσμου Υπηρέτησε τα κοινά με ήθος, αξιοπρέπεια και μετριοπάθεια. Αν και δεν συμπέσαμε χρονικά στην πολιτική, ούτε υπηρετήσαμε τον ίδιο πολιτικό χώρο, εκτιμώ την πολιτική της διαδρομή και με θλίψη τιμώ τη μνήμη της. Η Βάσω Παπανδρέου κατάφερε το ζητούμε στην πολιτική: κέρδισε το σεβασμό των αντιπάλων της.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της”._

________________________________

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει βουλευτής Αχαΐας, γενικός γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ, στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη και στο Δίκτυο Πρόληψης της Εγκληματικότητας της ΕΕ.