ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ, ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΘΕΜΑ: ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου στους μαθητές, εκπαιδευτικούς, καθηγητές και γονείς του Δήμου μας. Εύχομαι σε όλες και όλους Καλή και Δημιουργική Χρονιά, γεμάτη με επιτυχίες και εκπλήρωση νέων στόχων. Η έναρξη της σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα, με νέα όνειρα, φιλοδοξίες και προσδοκίες.

Σημαντική προϋπόθεση για την επιτυχή υλοποίηση αυτών των στόχων είναι η διασφάλιση κατάλληλων συνθηκών τόσο από πλευράς διδακτικού προσωπικού όσο και από πλευράς υποδομών. Είναι κρίσιμο τόσο ο Δήμος όσο και η  Περιφέρεια να δείξουν τη δέουσα μέριμνα και προσοχή, ώστε αφενός μεν να μην υπάρξουν ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό, το οποίο είναι απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων, αφετέρου δε να εξασφαλίσουν την επαρκή συντήρηση και αναβάθμιση των σχολικών υποδομών που έχει ως αποτέλεσμα την παροχή ενός ασφαλούς και σύγχρονου μαθησιακού περιβάλλοντος.

Εγώ προσωπικά και η Παράταξη «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» θα σταθούμε, με τις προτάσεις μας και τις θέσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, αρωγοί στο έργο μαθητών και καθηγητών και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των όποιων προβλημάτων υφίστανται ή θα προκύψουν στις σχολικές μονάδες. Η εκπαίδευση είναι θεμέλιος λίθος για το μέλλον της κοινωνίας μας και η προσήκουσα στήριξή της είναι ευθύνη όλων μας.

Καλή Σχολική Χρονιά και Καλή Πρόοδο!!

O Επικεφαλής της Παράταξης της μειοψηφίας

και Δημοτικός Σύμβουλος,

Θανάσης Κανελλόπουλος