Τραγικό είναι το αποτέλεσμα των έρευνων για τον 54χρονο  Άγγελο Κανιώτη που αγνοούνταν από το πρωί στην περιοχή της Λεπενούς. Πριν λίγο εντοπίστηκε η σορός του. Θύμα της κακοκαιρίας «Κασσάνδρα» θρηνεί η Αιτωλοακαρνανία.

Ο 54χρονος από τη Λεπενού εργαζόταν ως φύλακας επιχείρησης ασφαλτομίγματος όπου βρισκόταν την ώρα που η έντονη βροχόπτωση στην περιοχή είχε ως αποτέλεσμα να υπερχειλίσει χείμαρρος που παρέσυρε και το φυλάκιο του άτυχου άνδρα μαζι με το όχημα του και ένα μηχάνημα έργου.

Ο αδικοχαμένος άνδρας, όπως ανέφερε στο EΡΤNEWS ο δίδυμος αδερφός του που παρακολουθούσε από κοντά την πορεία των ερευνών, επικοινώνησε στις 5.30 το πρωί με συνάδελφό του  στον οποίο φέρεται να είπε ότι έβρεχε πολύ και ότι είχε φουσκώσει ο χείμαρρος. Έκτοτε δεν είχε άλλη επικοινωνία και το κινητό του τηλέφωνο παρέμενε κλειστό.

Για την ανεύρεση του αγνοούμενου υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και εποχικών πυροσβεστών. Στην επιχείρηση συμμετέχε  η ΕΜΟΔΕ, κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα ενώ έρευνες γίνονταν και με πλωτό μέσο και με drone ενόσω διασώστες ανέσυραν πέτρες και φετρά υλικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του52χρονου  εντοπίστηκε περι τις 4 το μεσημέρι σε απόσταση έξι περίπου χιλιομέτρων από το σημείο όπου φέρεται να παρασύρθηκε.

Ο δήμαρχος στο σημείο των ερευνών

 

Πηγή: agrinionews.gr

Πηγή βίντεο: protothema.gr