Το Σάββατο 24 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε το πανήγυρι της Ένωσης Κρινοφυτινών «Οι Άγιοι Θεόδωροι» στη πλατεία του χωριού μας, με την παρουσία πέντε μελών του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Κρινοφυτινών «Οι Άγιοι Θεόδωροι», με 6μελης ζωντανή ορχήστρα (στο τραγούδι η Τούλα Κατσιβάλη & Κώστας Τσαρουχάς και στο κλαρίνο ο Δημήτρης Ρέστας) μετά από 14 χρόνια, που είχε να πραγματοποιηθεί με ζωντανή ορχήστρα.

Τα μέλη του ΔΣ μαζί με αρκετούς εθελοντές από το χωριό μας από το μεσημέρι είχαμε ξεκινήσει να στήνουμε τραπέζια και καρέκλες. Υπολογίζουμε γύρω στα 400 άτομα βρέθηκαν έστω και για λίγο στη πλατεία για να διασκεδάσουν μαζί μας, αλλά και να δουν συμπατριώτες για να μιλήσουν μεταξύ τους. Το ΔΣ της Ένωσης Κρινοφυτινών «Οι Άγιοι Θεόδωροι» πουλούσε σουβλάκια, αναψυκτικά, μπύρες και αλκοόλ στους μεγάλους, ενώ προσφέραμε δωρεάν ξηρούς καρπούς στα τραπέζια, σε όσους έπιναν αλκοόλ.

Ο πρόεδρος του ΔΣ παρουσίασε τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας των Κρινοφύτων, που κατάκτησαν το 7οΚαλαβρυτινό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Πολιτιστικών Συλλογών στην Αθήνα και σήκωσαν μαζί το βαρύτιμο τρόπαιο της Πρωταθλήτριας ομάδας στην πλατεία του χωριού. Σχετική μνεία έγινε από τον προπονητή της ομάδας κ. Ιωάννη Ζουμή για την ομάδα και την αντίπαλη ομάδα του τελικού (Λευκάσιο), όπου δυο άτομα της ομάδας τους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρο αγορά για την ενίσχυση του συλλόγου μας με πλούσια δώρα για τους τυχερούς, που πούλησαν τα μικρά κορίτσια των συγχωριανών μας, με τα ονόματα Θεοδώρα, Ιφιγένεια, Μαρία, Όλγα και Παναγιώτα. Όσους λαχνούς δεν πουλήθηκαν από τα παιδιά κατάφερε να τους πουλήσει την ύστατη στιγμή μέλη του ΔΣ. Συνολικά είχαμε συγκεντρώσει 93 δώρα για την λαχειοφόρα μας αγορά και θέλουμε να ευχαριστήσουμε έναν προς έναν τους δωροθέτες μας:

SeajetsBlue Star FerriesGolden Star FerriesFast FerriesKerkyra Lines, Ναυτικό Πρακτορείο Χριστοδουλάκης Χρήστος, , τα ξενοδοχεία Mont Helmos στην Κλειτορία, το Αροανίδες στο Πλανητέρου, το Saga στον Πόρο, το Maria Claire στην Αγία Μαρίνα Αίγινας, και το Seaside Akratas House στην Άκρατα, τα ψητοπωλεία Καλάβρυτα στο Περιστέρι, Μουριές, Παλυβός, Barbarella και Ζαμπέλι στην Κλειτορία, τον μεζεδοπωλείο Ρακοφωλιά στο Γαλάτσι. Το Καφέ Βουτσαράς στην Κλειτορία. Τα Μελισσοκομεία Χελμός στο Περιστέρι, Johnny Bee στην Αθήνα και Korys στο Πλανητέρου. Τα κρεοπωλεία Σπέρχος στα Καλάβρυτα, Βελωνάς και Ζουρνάς στην Κλειτορία. Το Τυροκομείο Μηλιτσόπουλος στην Κλειτορία. Το πρακτορείο ΟΠΑΠ Αφοί Ταμπακάκη στο Παγκράτι. Τον Ασφαλιστή Νικόλαο Τσάμη στην Κλειτορία. Τα καταστήματα Chic & Casual στον Άγιο Στέφανο, IStoa στην Αθήνα, CaseMania.gr στο Πειραιά, καφεκοπτείο Βραζιλιάνος στο Γαλάτσι, το Status Mens Fashion στο Γαλάτσι, Πόπη Σπέρχου και Γιούλη Κοκκότη στα Καλάβρυτα, Δήμητρα Κατσιαμέτη στην Κλειτορία, PC Lab Κωνσταντίνος Ζουμής στο Ζωγράφου, Ιωάννα Μαρίνη στην Κλειτορία, Νικόλαος Κόκκος στη Λυκούρια, Θεόδωρος Μιχαλόπουλος στο Αίγιο, Ταβέρνα Πηγές στο Πλανητέρου, Φούρνο Δημόγιανη στην Κλειτορία, την AVON Κατερίνα Ντακόλια Τσούλου και το Cyclamen Creations. Τα Κομμωτήριο Κόλλιας-Βαγενάς στην Κλειτορία και Αργύρης Κούβελος στο Χαλάνδρι. Το οδοντιατρείο Νίκος Λουκόπουλος στο Μαρούσι. Επίσης να ευχαριστήσουμε τον συγχωριανό μας κ. Ιωάννη Κούκουρα για τη δωρεά 5 κιβωτίων μπύρες στο σύλλογο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Προέδρο της Κοινότητας Κρινοφύτων κ. Ιωάννη Κοκκότη, τον Προέδρο της Κοινότητας Λυκούριας κ. Ιωάννη Ροδάκη, τον Προέδρο της Κοινότητας Λευκασίου κ. Γεώργιο Κιούση, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Μηλιτσόπουλο, τον Προέδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Λυκούριας και Προέδρο της Ομοσπονδίας Αρχαίος Κλείτωρ κ. Σωκράτη Μούσιο, τον Αντιπρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Λευκασίου και υπεύθυνο της ποδοσφαιρικής ομάδας του Λευκασίου κ. Βασίλη Μπερτσουκλή, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Σοφία Κοκκότη, τον κ. Δημήτρη Καραχάλιο και τον κ. Γιώργο Τολιά, που ανέλαβαν να ψήσουν τα σουβλάκια. Ευχαριστούμε τον Ηλία Αποστολόπουλο, συζ της Σοφίας Κοκκότη για την βοήθεια στο πάγκο. Τον κ. Ιωάννη Θάνο, συζ της Σπυριδούλας Κοκκότη για τις ηλεκτρολογικές εργασίες. Τον κ. Ηλία Ζαφειρακόπουλο και την Κα Αθανασια Πανουτσόπουλου, που όταν χρειαστήκαμε παραπάνω σουβλάκια μας έφεραν από τα Καλάβρυτα και την Κλειτορια άμεσα. Επίσης ευχαριστούμε την Κα. Ευτυχία Αργυροπούλου Κουφού, για την δωρεάν παραχώρηση μιας ψησταριάς και για τη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για τον καλύτερο φωτισμό της πλατείας. Τον κ. Θεόδωρο Σπηλιόπουλο για την δωρεάν παραχώρηση μιας ψησταριάς. Τον κ. Κώστα Κουφό για την κατασκευή της εξέδρας για την ορχήστρα. Τέλος να ευχαριστήσουμε τους νέους του χωριού μας (Αφροδίτη, Ευγενία, Μαρίνο, Νεφέλη, Σία) και τα μικρά παιδιά (Ασπασία, Θοδωρή, Κυριάκο, Κωνσταντίνα, Μαριαλένα, Νασιάνα, Σταύρο και Χρηστο), που εθελοντικά βοήθησαν να στήσουμε τα πράγματα και να τα μαζέψουμε από την πλατεία του χωριού μας και ειδικά να σερβίρουν τα μικρά παιδιά, που σχολιάστηκε θετικά η εθελοντική συμμετοχή τους . Σίγουρα θα πρέπει να γράψουμε και άλλα παιδιά που βοήθησαν αλλά όσους και να γράψουμε σίγουρα θα ξεχάσουμε κάποιον ή κάποια, οπότε ας μας συγχωρέσουν!!!

Κρατάμε τα καλά λόγια από τους συγχωριανούς μας που μας είπαν ότι διασκέδασαν και πέρασαν όμορφα στην εκδήλωση μας. Ελπίζουμε του χρόνου να ξανά κάνουμε το πανήγυρι μας με μεγαλύτερη συμμετοχή συγχωριανών και φίλων από τα γειτονικά χωριά της περιοχής μας.