ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ3 ΚΑΙ ΕΡΤNEWS

Με αφορμή το «Tripolis Street Food Festival» ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, κ. Γιάννης Τρουπής, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Περίμετρος”, που μεταδίδεται από τη συχνότητα της ΕΡΤ3 και του ΕΡΤNEWS.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης, ο κ. Τρουπής αναφέρθηκε εκτενώς στο «Tripolis Street Food Festival», που έχει πλέον εξελιχθεί σε θεσμό για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή και στις Λευκές Νύχτες, δύο σημαντικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στην περιοχή μας..

Ο κ. Τρουπής τόνισε τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και των συνδιοργανωτών (Περιφέρεια Πελοποννήσου, Δήμος Τρίπολης, Σύλλογος Καφεστιατόρων Αρκαδίας, Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Τρίπολης, Σύνδεσμος Ζαχαροπλαστών και Συναφών Επαγγελμάτων Αρκαδίας) υπογραμμίζοντας ότι αυτή η συνεργασία αποτελεί πρότυπο για τους νέους, καθώς αποδεικνύει ότι με συλλογική προσπάθεια μπορούν να επιτευχθούν σπουδαία αποτελέσματα. 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις “Λευκές Νύχτες”, στις οποίες το Επιμελητήριο Αρκαδίας είναι συνδιοργανωτής. Όπως δήλωσε, πρόκειται για ένα πενθήμερο εκδηλώσεων που, όπως κάθε χρόνο, θα προσελκύσει πλήθος κόσμου στην Τρίπολη, συμβάλλοντας στην τοπική οικονομία και στην τόνωση της αγοράς.

Το «Tripolis Street Food Festival» αποτελεί μια σπουδαία ευκαιρία για τους επαγγελματίες όλων των κλάδων – από τα ξενοδοχεία και την εστίαση μέχρι τα εμπορικά καταστήματα – να δουλέψουν και να αναδείξουν την πόλη μας. Αυτός είναι και ο κύριος στόχος του Επιμελητηρίου: να στηρίζει και να προωθεί τα μέλη του”, δήλωσε κλείνοντας ο κ. Τρουπής.

Δείτε τη συνέντευξη στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr