ΑΡΚΑΔΙΑ: Σύνδεσμος Εξαγωγέων-ΣΕΒΕ στο Επιμελητήριο Αρκαδίας Εγκαίνια Παραρτήματος Πελοποννήσου Τρίτη 29 Οκτωβρίου

0
75

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων-ΣΕΒΕ εγκαινιάζουν το Παράρτημα του Συνδέσμου Εξαγωγέων-ΣΕΒΕ στην Πελοπόννησο την Τρίτη 29 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, 25ης Μαρτίου & Πανός 21, είσοδος από 25ης Μαρτίου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης των εγκαινίων ο Πρόεδρος του ΣΕΒΕ Συμεών Διαμαντίδης θα παρουσιάσει την επέκταση της παρουσίας του μεγαλύτερου εξαγωγικού φορέα της χώρας πανελλαδικής εμβέλειας, με παράρτημα και στην Πελοπόννησο, μετά το Βόρειο Αιγαίο, την Ήπειρο και την Θράκη, με σκοπό τη στενότερη συνεργασία με τοπικούς φορείς και την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη της εξωστρέφειάς τους. 

 

Παράρτημα ΣΕΒΕ

Η ίδρυση του Παραρτήματος ΣΕΒΕ στο Επιμελητήριο σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και του εξαγωγικού χαρακτήρα των επιχειρήσεων της Πελοποννήσου.

Σκοπός του Παραρτήματος είναι να αξιολογήσει τις ανάγκες των εξαγωγικών και εν δυνάμει εξαγωγικών επιχειρήσεων και να παρέχει ενημέρωση σχετικά με τις απαιτήσεις τους.

Η εκδήλωση εγκαινίων είναι ανοικτή για το κοινό.