Την περασμένη εβδομάδα συνήλθε σε σώμα το νέο Δ.Σ του Εμποροβιοτεχνικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου του Δήμου Αιγιαλείας μετά από σύγκληση του πρώτου σε σταυρούς προτίμησης, όπως ορίζει το καταστατικό του συλλόγου, Χαράλαμπου Παπαδόπουλου. Αποφασίστηκαν μετά από μυστική ψηφοφορία ομόφωνα τα εξής:

Πρόεδρος: Χαράλαμπος Παπαδόπουλος

Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Αρβανίτης

Γεν. Γραμματέας: Κωνσταντίνος Κουλούρης

Αναπληρωτής  Γεν. Γραμματέας: Ιωάννα Δημουλά

Ταμίας: Ιωάννης Λέσης

Ως Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Εθιμοτυπίας ύστερα από πρόταση του Προέδρου ψηφίστηκε ομόφωνα το μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής: Ανδρέας Νιγιάννης

Επίσης πραγματοποιήθηκε εκτάκτως και το πρώτο διοικητικό συμβούλιο με μοναδικό ένα  θέμα στην ημερήσια διάταξη: Η πεζοδρόμηση στις Οδούς Κλ. Οικονόμου και Μητροπόλεως / οι επιπτώσεις στους εμπόρους μετά από ένα χρόνο κλεισίματος της Οδού Κλ.Οικονόμου και οι καταστροφικές συνέπειες για τους ιδίους και τις επιχειρήσεις τους.

Αποφασίστηκε από κοινού να ληφθούν υπόψιν όλες οι νομικοί παράμετροι και να υπάρξει δίαυλος επικοινωνίας με όλους τους αρμόδιους φορείς, κ.κ  Δήμαρχο, Αντιδημάρχους και Δημοτικές παρατάξεις, Βουλευτές, Υπουργεία, Αστυνομία, Περιφέρεια , Αποκέντρωση, Ομοσπονδία , ΕΣΕΕ κλπ.

Τέλος ο Εμποβιοτεχνικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος να σταθεί  έμπρακτα στο πλευρό των συναδέλφων  όπου του ζητηθεί ακόμα και σε νομικές κινήσεις που θα προβούν οι πληττόμενοι έμποροι και επαγγελματίες.-

 

εκ του Συλλόγου